• 23 april, 2014

  Årets första Test&Tune i Lindesberg 26-27 april

  Då var det dags för årets första Test&Tune på Linde Raceway.

  Lennart Holm, SHRA Lindesberg, berättar att det kommer att bli en helg fylld av uppkörningar för Dragracinglicenser samt massor av testrepor, och självklart så kommer solen att skina från en klarblå himmel över den otroligt fina strippen i Lindesberg.

  I dagsläget är ett trettiotal föranmälda, och det går fortfarande att anmäla sig och det går alldeles utmärkt att anmäla sig på plats på lördagen för Dragracing.

  Ett par namn att nämna bland de juniorer som ska köra upp för juniorlicens är Atle Poolsaar, lillebrosa till Balder Poolsaar som kört under ett par säsonger. Emil Eriksson ytterligare en ny ung förmåga ska köra upp för juniorlicens.

  Härligt med nya tjejer som är på gång med licensuppkörning i helgen, Maria Cedervall, SMF Västerås, som kör upp i sin Chevrolet Bel Air.

  Några ”gamla rävar” finns förstås på plats såsom Jan Ljungberg med sin Valiant och inte mindre än den snabba lilla gröna ”Lillgrodan” BMW med Niklas Södergren så klart bakom ratten. Vem kan inte låta bli att le när man ser denna snabba gröna illbattning.

  Funktionärerna är redo att ta sig an uppgiften på  helgens evenemang på Linde Raceway. Ann Granath kommer att vara tävlingsledare och leda detta arrangemang med glädje.

  Under söndagen kommer det även att vara möjligt att testa på Drifting och anmälan är öppen under söndagen.

  Artikeln publicerad 23 april, 2014 av Pernilla

  Etiketter: